keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Sushi'N'Roll

Sushi'N'Roll on nuorekas sushiravintola Kapteeninkadun ja Pietarinkadun kulmassa. Ravintolassa on muutamia pöytiä mutta suuri osa asiakaskunnasta muodostuu take-away -ostajista.

Ruoka, 8
Sushi'N'Roll tarjoaa aivan maistuvaa ja pääosin hyvin tehtyjä sushiannoksia. Suosittuna paikkana henkilökunnalla on välillä melkoinen kiire ja se valitettavasti näkyy usein annosten ulkonäössä muttei onneksi mielestäni maussa. Sanoisin, että ravintola tarjoaa hyvän makuista mutta hieman nopeasti tehtyä ja aavistuksen hintavaa sushia.

Palvelu, 8+
Ystävällinen ja yritteliäs palveluasenne näyttäisi olevan henkilökunnan keskuudessa. Osa henkilökunnasta ei puhu suomea vaan asiointi täytyy hoitaa englanniksi. Nettivarausjärjestelmä tekee mukaan ostamisesta helppoa. Kiitettävään arvosanaan toivoisin enemmän täsmällisyyttä.

Ulkoasu ja viihtyvyys, 9
Arvioin paikkaa siis siitä lähtökohdasta, että se on selvästi tarkoitettu mukaanostoon ja pikaiseen asiointiin enemmän kuin pitkiin illanistujaisiin. Näistä lähtökohdista katsoen raikas ja miellyttävä sisustus sopii tähän ravintolakonseptiin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti