perjantai 25. maaliskuuta 2011

Ravintola Nerone - Punavuoren perusitalialainen ravintola

Ravintola Nerone on italialainen ravintola Punavuoressa Pursimiehenkadun ja Perämiehenkadun kulmassa. Ravintola Neronea voi kuvailla rehelliseksi perusitalialaiseksi ravintolaksi, joka on parhaimmillaan pizzoissa ja pastoissa.

Ruoka, italialaiset perusruuat 9/muut ruuat 7
Ravintola Neronen ruokia ei oikein voi arvostella kuin kaksijakoisesti sillä ero on niin huima. Pizzaa, lasagnea ja pastaa keittiö tuottaa oikein hyvällä hintalaatusuhteella asiakkailleen ja samoin salaatit eivät ole hassumpia. Valitettavasti listalla pidetään myös muita annoksia ja niiden taso on vaihteleva ja useimmiten niistä ei jää suuria makuelämyksiä.

Palvelu 8
Palvelu on italailaisen rentoa ja osin huoletonta mutta kuitenkin kohtuullisen toimivaa jopa kiireiseen lounasaikaan.

Viihtyisyys ja sisustus 7
Ravintola Neronen sisustuksessa on italialainen meininki mutta muutamia epäkohtia tulee heti mieleen. Ensimmäinen eikä vähäisin niistä on ilmastointi. Ravintolassa on aina hieman rasvainen ilma. Lisäksi ravintola on usein kesällä kuuma ja talvella oven vieressä jäätyy. Tätä lisää se, että ovi tahtoo jäädä talvella helposti vielä auki kun siinä ei ole ovipumppua. Muutenkin paikka kaipaisi yleistä pientä pintaviimeistelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti