maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ravintola Texas - Helsingin ravintoloiden arpanoppa

Ravintola Texas alkaa olemaan Helsingin ravintoloiden joukossa jo harvinaisuus epätäsmällisen ja arvaamattoman palvelunsa suhteen. Ketjuravintoloiden paineessa useat pienemmätkin ravintolat ovat standardoineet prosessinsa ja henkilökunta pikkubaareissakin osaa jo asiakaspalvelun perussäännöt mutta Ravintola Texas on tässä suhteessa kuin arpanoppa. Olen vieraillut ravintolassa muutamia kertoja ja joskus asiat sujuvat hetken ihan ok mutta sitten tulee jokin aivan yllättävä vastoinkäyminen. Lähes joka kerta on jokin tullut vastaan. Kummalliseksi asian tekee vielä keskeinen sijainti yhdellä Helsingin parhaista liikepaikoista ravintolatoimintaa ajatellen.

Ruoka, 7
Pahoittelen mutta en voi antaa parempaa arvosanaa ruualle, joka parhaimmillaan on hyvää mutta huonoimmillaan annos on kylmä ja selvästi vielä poikkeaa siitä mitä tarjoilija on kertonut sen olevan.

Palvelu, 6
Ravintolassa tarjoilu on parhaimmillaan ystävällistä mutta hapuilevaa asiantuntemukseltaan. Huonoimmillaan palvelu on ylimielistä tai kertakaikkiaan sitä ei saa. Pari kertaa asioidessa palvelu on alkanut hyvin mutta alkanut tökkimään joko siinä kohtaa kun annokset ovat tulleet väärin tai viimeistään jälkiruokavaiheessa. Henkilökunnan vaihtuvuus saattaa olla syynä osittan ongelmiin mutta eivät voi niitä kaikkia selittää.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 6
Sakke Järvenpää sisustus kertoo kaiken. Sisustustyyli sopii sinänsä texmex -ravintolaan eikä sisustus ole niin huono, että se asiakkaita karkottaisi jos ravintola muuten olisi toimiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti