perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ravintola Sasso - Hienompi italialainen ravintola Helsingissä

Ravintola Sasson sijainti Esplanadilla aivan kauppatorin kulmassa on erinomainen sijainti gourmetravintolalle. Ravintola Sasso onkin puitteiltaa hieno ravintola mutta jotenkin siitä on itselleni aina jäänyt hieman ontto vaikutelma. Aivan kuin henkilökunta joutuisi koko ajan pinnistelemään täyttääkseen upean ulkokuoren luomat korkeat odotukset. Ajoittain ravintola ne täyttääkin mutta mielestäni ravintola Sassossa tulee myös liian usein vastaan tilanteita, jolloin palvelu tai ruoka ei olekaan sitä mitä tämän hintaiselta ravintolalta voisi odottaa.

Ruoka 8
Ravintola Sasson ruoka on hienompaa italialaista ja parhaimmillaan ravintolan listalta löytyy hienoja makuelämyksiä. Näiden hienojen makuelämysten vastapainoksi keittiöstä kannetaan kuitenkin aivan liian usein asiakkaiden eteen hieman mitäänsanomattoman makuisia gourmet annosten tapaan aseteltuja ruokia. Kokonaisuutena aivan huonoon ruokaan en ravintolassa ole törmännyt mutta hinta-laatu suhteessa ravintolalla olisi vain paljon parannettavaa.

Palvelu 8
Palvelun taso parhaimmillaan on kiitettävää mutta yleisvaikutelma on jostain syystä hieman teennäinen. Asioidessani ravintola Sassossa minulle tulee jostain syystä usein mieleen, että henkilökunta näyttelee tiettyä ennakolta opeteltua hienon ravintolan asiakaspalveluroolia ja sitten kun asiakastilanteessa tuleekin jotain yllättävää se sekoittaa tarjoilijan kuviot täysin. Palvelu ei mielestäni ole missään nimesä huonoa mutta tällä hinnalla monessa ravintolassa pystytään parempaan.

Paikka ja viihtyvyys 9+
Sisustukseltaan valoisa ja businesshenkisesti rakennettu kokonaisuus. Puitteet luovat illuusiota jopa hieman paremmasta ravintolasta kuin mihin keittiö ja palvelu pystyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti