maanantai 14. maaliskuuta 2011

Cantina West - Muistoja Suomen ravintolahistoriasta

Cantina West on jäänne ajasta, jolloin ravintolan menestykseen riitti Sakke Järvenpään sisustus ja isot suuria massoja kosiskelevat annokset. Cantina West ei pärjää enää millään osa-alueella tuoreemmille ja uudemmille kilpailijoilleen mutta toki sillä on edelleen oma innokas fanikuntansa.

Ruoka, 7
Satunnaisesti vaihtelevan laatuista Tex-Mex ruokaa. Lista sinänsä ihan hyvin suunniteltu mutta raaka-aineet ja kokit ovat vaihtelevan laatuisia.

Palvelu, 5
Ravintolan palvelu on parhaimmillaan toimivaa mutta hieman tylyä ja heikoimmillaan siihen kuuluu tiuskimista, äksyilyä, väärät annokset ja väärä lasku. Olen ollut paikalla neljästi isommalla seurueella ja kolme kertaa homma on mennyt oikein kunnolla pieleen. Yhden kerran palvelu oli tylyhköä mutta kuitenkin toimivaa. Pariskuntana käydessä olemme saaneet yleensä hidasta mutta ja vaisua palvelua mutta kuitenkin sentää oikeat ruuat ja laskut.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 5
Mexikolaisen turistikrääsän ja käsittelemättömän puun yhdistelmä ei silmää hivele. Epäkäytännöllisen sokkeloinen ja epäsiisti paikka. Erityisesti epäsuotava lapsiperheille kynnysten ja rappusten vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti