keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ravintola Perho - Ravintolakoulun ravintola Helsingissä

Ravintola Perho sijaitsee Etu-Töölössä Mechelininkadulla. Ravintola Perho on samassa rakennuksessa sijaitsevan ravintolakoulun ravintola, jossa henkilökuntana siis ravintola-alan opiskelijoita. Oma kokemukseni Ravintola Perhosta on muutamia lounaita ja juhlatilaisuuksia sekä tilattuja kakkuja erilaisiin juhliin. Kaikkien näiden kokemusten perusteella ruokien maussa ei ravintolakoulu erotu mitenkään heikommaksi tavallistista ravintoloista vaan pikemminkin päinvastoin. Ravintola tarjoaa hintaansa nähden erinomaista laatua ruuassa. Keskihinnalla parempaa ruokaa. Jos opiskelijoiden harjoittelun huomaa jossain se on palvelun ajoittainen hapuilevuus ja mahdollisesti ruokien esillepano.

Ruoka 9+
Hinnan ja laadun suhde ruuassa on täällä kohdallaan. Keskihintaisen tai edullisemman hinnoin laadukasta ruokaa on toimiva harjoitteluravintolakonsepti alan opiskelijoille.

Palvelu 8
Johtuen ravintolan opetusharjoitteluluonteesta henkilökuntaa paikalla on usein paljon. Yritys on yleensä hyvää mutta tänne mennessä kannattaa muistaa, että henkilökunta on tosiaan vasta opettelemassa alaa.

Viihtyisyys ja sisustus 7
Ravintola on sinänsä siisti ja vaalean miellyttäväksi sisustettu mutta pieni modernisointi tekisi sille terää. Silloin paikan nuorekkuus olisi linjassa henkilökunnan kanssa paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti