tiistai 15. maaliskuuta 2011

Farang - Taidehallin moderni aasialainen fine dining

Nelosen MasterChef -ohjelman tuomarina esiintyneen Tomi Björckin moderni aasialainen finedining ravintola Farang on parhaimmillaan upea ja huonoimmillaankin keskitasoa parempi sekä makuelämykseltään että palvelultaan.

Ruoka, 9 1/2
Kolmesta Farang vierailustani ei koskaan ole ollut yhdessäkään ruuassa mitään merkittävää puutetta. Yhdellä kertaa jäin kovasti miettimään pääruuan vaisua makua mutta pistän osittain sen omaan piikkiini sillä olin valinnut ajattelematta varsin vahvan makuisen alkuruuan ja ruokaviinin joten niiden rinnalla pääruuan maut tuntuivat hieman hennoilta. Joka tapauksessa kaikki alkuruuat, pääruuat ja jälkiruuat tässä ravintolassa ovat aina olleet vähintään 9 tasoisia.

Palvelu, 10-
Ystävällinen ja ennenkaikkea ammattitaitoinen palvelu tekee Farangista miellyttävän kokemuksen. Ainakin omalle kohdalleni osuneet tarjoilijat ovat onnistuneet hienosti sekä suosituksissaan että kaikessa muuussakin toiminnassaan.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 10-
Tunnelmaltaan hieno paikka ja sen sisustuksen arvoa nostaa vielä silmissäni Taidehallin tilan alkuperäiset haasteet. Tilasta johtuva pieni hälyisyys on vielä ajoittain jäljellä ja siitä tuo pieni miinus kympin perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti