tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ravintola Ani - Turkkilaisen ruuan ystäville

Ravintola Ani on turkkilainen ravintola Helsingin Munkkisaaressa lähellä telakkaa ja konserttipaikka Nosturia. Ravintola Anin ehdottomasti suosituin ruoka on seisovasta pöydästä tarjottu monipuolinen kebab buffet, joka sisältää todella laajan valikoiman kasviksia ja salaatteja turkkilaiseen tapaan.

Ruoka, 9
Ruoka ravintola Anissa on hintatasoon nähden edullista. Monipuolinen seisova pöytä on alle 10 euroa ja se sisältää todella runsaan salaattibuffetin, kebablihan ja siihen kuuluvat lisukkeet sekä kastikkeet. Omassa kategoriassaan Ravintola Ani on ruualtaan hyvin onnistunut. Ravintolan suosio pitää onneksi huolen siitä, että kebabliha ei seisovassa pöydässäkään pääse liiaksi kuivumaan. Ravintola on hyvin suosittu lounasaikaan ja viikonloppuisin. Jos seisova pöytä ei kiinnosta voi listalta tilata myös annoksittain erilaisia turkkilaisia ruokia. Kahden annoksen kokemuksella ne ovat aivan hyviä mutta hinta-laatu suhde ei ole edullisen buffet:n tasolla.

Palvelu, 8
Turkkilaiseen tapaan toimiva asiakaspalvelu täyttää suomalaisenkin palvelustandardin perustason ja ravintolassa saa yleensä toimivaa ja kohteliasta palvelua. Erityistoiveisiin ravintola voisi suhtautua suopeamminkin.

Ulkoasu ja viihtyvyys, 8-
Ravintola on aidon turkkilaisen ravintolan näköinen kokonaisuus. Yleisilme voisi kuitenkin olla hieman siistimpi. Suursiivous ja pintaremontti tekisi hyvää tälle ravintolalle mutta hintatasoon nähden tämä on ihan siisti halparavintola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti