maanantai 14. maaliskuuta 2011

Len's Keishoku Bar - Minijapani Punavuoressa

Len's Keishoku Bar kertoo olevansa pieni perheyritys ja sen voi aistia ravintolassa asioidessaan sekä hyvässä että huonossa. Hyvässä sen huomaa siitä, että henkilökunta on aidosti kiinnostuneita työstää ja tuntuu tekevän sitä aidolla sydämellä. Silloin harvoin kun henkilökunta on tehnyt virheen annokseni kanssa sitä on pahoiteltu niin, että mieleni on tehnyt alkaa lohduttamaan tarjoilijaparkaa, ettei tämä nyt niin vakavaa ole. Huonossa sen huomaa ehkä pienestä kotikutoisuuden vaikutelmasta mutta minusta se on vain sympaattista.

Ruoka, 9+
Japanilaisten ruokien asiantuntijat ja hifistelijät ovat erikseen enkä edes väitä kuuluvani heihin. Olen kuitenkin kiertänyt valtaosan Helsingin japanilaisista ravintoloista ja tämä kuuluu ehdottamasti parhaimmistoon ja vielä kun otetaan hintataso huomioon Len's ravintolan ei tarvitse hävetä lainkaan ruokiaan. Listalla on sushien lisäksi monia muita mielenkiintoisia japanilaisia ruokia.

Palvelu, 9+
Palvelun ystävällisyydestä ja yrittämisestä antaisin jopa enemmän arvosanaksi mutta joskus palvelussa vain kestää liikaa, mikä onkin ainoa miinuspuoli ravintolassa. Yhteenvetona siis ystävällinen ja sitoutuneen oloinen henkilökunta mutta valitettavasti ehkä hieman kiireinen välillä.

Ulkoasu ja viihtyvyys, 9-
Pidän ravintolan yksinkertaisesta ja rauhallisesta vaaleasta sisustuksesta. Vaaleat läpikuultavat valaisimet haluisin jopa omaan kotiini. Ainoana miinuksena on tilan ahtaus. Tunnelma ravintolassa on intiimi niin hyvässä kuin pahassa. Naapuripöydässä ei edes hyvällä tahdolla voi olla kuulematta muiden keskustelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti