maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ravintola Primula Viiskulmassa - Miellyttävän keskinkertainen ravintola Helsingissä

Ravintola Primula sijaitsee Helsingissä Viiskulmassa aivan Fredrikinkadun päässä osoitteessa Laivurinkatu 10. Vieressä on myös baarimaisempi Primulan Kulma. Ravintola Primula on toimintavarmaa hieman vanhahtavaa palvelua, hyviä mutta yllätyksettömiä ruokia ja rauhallinen ilmapiiri.

Ruoka 8+
Hyviä mutta osin yllätyksettömiä ruokia varsin monipuoliselta listalta. Pizzaa, pastaa, lihaa, kalaa ja kanaa sekä kasviksia monin eri tavoin niin kuin monissa muissakin ravintoloissa. Annokset ovat yleensä hyvin tehtyjä ja juuri sitä mitä listassa lukee.

Palvelu, 9-
Palvelun ystävällisyydessä ei ole ainakaan omalle kohdalleni tullut huomautettavaa. Ravintola on joskus kyllä aika ruuhkainen jolloin nopeus voisi olla parempaakin.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 9-
Viihtyisä ja tunnelmaltaan rento ravintolasali, joka on aika iso olematta kuitenkaan hallimainen. Yksinkertaista tummaa tyyliä loogisesti noudatteleva sisustus on hyvin ajaton. Ravintolan arvaa heti ketjuravintolaksi mutta on paikka sentään S-Ryhmän ketjupaikkoihin verrattuna enemmän oikea ravintola eikä mikään huoltoasemaruokala ilman huoltoasemaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti