tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ravintola Maxill - Korkeavuorenkadun hienompi kortteliravintola

Ravintola Maxill on siistimpi ja hieman laadukkaammaksi itseään profiloiva mutta kuitenkin rentoon tunnelmaan pyrkivä ravintola Korkeavuorenkadulla.

Ruoka 8+
Useimmissa annoksissa Maxill tarjoaa aivan hyvää laatua hintatason huomoiden. Oman asiointini mukaan pääruuat ovat yleensä olleet ihan hyviä. Joskus jotain pientä sanomista on ollut alkupaloissa sekä jälkiruuissa mutta pääosin pitäisin ruokatarjoilua hyvänä.

Palvelu 7+
Oman kokemukseni mukaan ravintolan palvelu on toimivaa mutta joskus kummallisen etäistä ja hieman kylmää vaikka ravintola kertoo nettisivuillaan panostavansa nimenomaan tunnelmaan. Esimerkiksi hiljattain lounaalla tarjoilija palveli meitä kyllä ripeästi ja mutta käytännössä ei sanonut seurueellemme sanaakaan vaan lähinnä nyökkäsi sen merkiksi, että oli ymmärtänyt tilauksemme ja laskun saatuamme vaisu kiitos taisi tulla maksaessa.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 8
Periaatteessa kaikki perusasiat ravintolan viihtyisyydessä ovat kunnossa ja ravintola on aivan siisti ja kohtuullisen toimiva. Pieniä yksityiskohtia kuten tuolien Skanno mainoksia olisin ehkä itse hieman harkinnut toisin mutta ei ulkoasussa ole isoa moitittavaa. Mieluummin ravintola voisi panostaa lisää palveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti