maanantai 21. maaliskuuta 2011

Morrison's Green & Grill - Hampurilaisten ystäville

Morrison's Green & Grill sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa pienelle Ateneuminkujalla. Morrison's Green & Grill on amerikkalaishenkinen ravintola, jossa suosituimpia annoksia ovat hampurilaiset. Ravintola tarjoaa hyvää hintalaatusuhdetta ja on oiva valinta esimerkiksi turistiperheelle, joka miettii syödäkö oikeassa ravintolassa vai pikaruokapaikassa.

Ruoka 8
Morrisonin ruoka ei taatusti ole kulinaristin mielestä mistään kotoisin mutta kulinaristit tuskin koskaan tähän ravintolaan menisivätkään. Morrisonin asiakaskunta yleensä tietää mitä hakee ja omassa hampurilaisten ja isojen edullisten pihvien kategoriassaan Morrison's Green & Grill on aivan onnistunut ravintola. Hinnan ja laadun suhde on keskeiseen turistien suosimaan sijaintiin nähden oikein hyvä.

Palvelu, 8+
Palvelu on ollut toimivaa ja asiallisen ystävällistä ja valtaosa asiakkaista näyttääkin arvostavan nopeaa palvelua enemmän kuin turhaa jutustelua tarjoilijoiden kanssa.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 8
Ravintola on kovin yksinkertaisesti sisustettu mutta siihen nähden yllättävän viihtyisä vaikka luonnonvaloakaan sen peräosiin asti ei juuri pääse paistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti