tiistai 15. maaliskuuta 2011

Bar Teos - Kunnianhimotonta hapuilua

Bar Teos on varsin edullinen välimerellinen tapas-baari Töölössä Runeberginkadulla Töölöntorin ja Mannerheimintien välisellä osuudella. Paikka on sisustukseltaan baarimainen ja tarjolla on tapaksia listalta tai valmiina menuina.

Ruoka, 7
Vähemmän tapaksia nauttineelle tapaslista varmasti kelpaa mutta mitä enemmän käyntejä espanjalaisissa ravintoloissa on takana sitä suppeammammalta ja kunnianhimottomammalta Bar Teoksen lista alkaa vaikuttamaan. Tapakset eivät koskaan ole olleet todella huonoja mutta purkkiainekset, vakiona pysyvä lista ja innoton esillepano kertovat kovasti siitä, että keittiössä mennään sieltä missä rima on aika matalalla. Rimaa ei ainakaan omalla kohdallani ole koskaan alitettu mutta korkealle sitä ei ole asetettu.

Palvelu, 7
Tarjoilijoita on moneen lähtöön ja palvelun taso vaihtelee aivan sen mukaan kuka sattuu osumaan kohdallesi. Leimallista on kuitenkin aina pieni sekoilu ja häseltäminen espanjalaiseen tapaan. Paikan pöydät on aseteltu niin, että paikka sopii isommallekin seurueelle mutta laskun jakaminen esimerkiksi kannattaa etukäteen varmistaa sillä sen onnistuminen on aivan päivästä kiinni.

Ulkoasu ja viihtyvyys, 7+
Sisustuksessa paino tapas-baarissa on enemmän sanalla baari. Siitä lähtökohdasta ajateltuna paikka on aivan siedettävän viihtyisä. Kerran talvella vieraillessani ikkunan vierustassa oli todella kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti