maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kaow Thip Thai - Hieman parempi thaimaalainen ravintola

Kaow Thip Thai -ravintolan otin arvosteltavaksi siksi, että se ei välttämättä osu ravintolana vastaan hieman hankalan sijaintinsa vuoksi. Ravintola ei ole kaukana keskustasta sillä se sijaitsee Punavuoressa osoitteessa Uudenmaankatu 33. Tässä kohtaa ei ole juurikaan satunnaisia kävelijöitä eli paikalle ei helposti eksy vahingossa.

Ruoka, 9
Ruoka ei sinänsä ole mitään uutta mutta ehkä hieman keskivertoa laadukkaammin tehtyä thaimaalaista ja hintataso ei ole kuitenkaan mitenkään korkea.

Palvelu, 9-
Ystävällinen palvelu ja ripeä toiminta ansaitsisi ehkä hieman paremmankin arvosanan mutta tipautan sitä siitä syystä, että aina kaikkia erityistoiveita ei ymmärretä ihan oikein. Henkilökunta puhuu varsin hyvää suomea mutta väärinkäsityksiä sattuu joskus.

Ulkoasu ja viihtyisyys, 8
Thaimaalaiset ja aasialaiset ravintolat ovat usein sisustettu varsin täyteen kaikkea ja meidän makuumme liian vilkkuviksi. Kaow Thip Thai ei ole omassa sarjassaan ollenkaan pahimpia ja ennenkaikkea ravintolan yleisilme on siisti ja miellyttävä. Tilanahtaus on pieni ongelma ravintolan ollessa täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti