maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kortteliravintola Lungi - Korkeavuorenkadun rennoin ravintola

Helsingin Korkeavuorenkatu on suosittu paikka ravintoloille ja siellä on monta vakavasti hampaat irvessä yrittävää ravintolayrittäjää. Selvästi rennommalla otteella mutta varsin onnistuneesti toimii Kortteliravintola Lungi, jota pyöritää tosi-tv ohjelma Miljonääri Jussista tuttu Ville Loponen. Ville Loposen Lungi tarjoilee konstailematonta ruokaa ja juomaa pienehkössä mutta omalla karulla tavalla viihtyisässä ravintolassaan. Kokonaisuus on oikein toimiva ja leppoisa. Edullista iltapalaa ja pari lasia viiniä tai pari erikoisolutta lienee keskivertoasiakkaan ostos.

Ruoka, 8+
Kortteliravintola Lungin ruoka on usein perinteistä perusruokaa, johon on parhaimmillaan saatu jokin uusi pieni näkökulma tai lisä. Huonoimmillaankin se on maistuvaa mutta tavallista kortteliravintolan ruokaa. Hintaansa nähden kuitenkin maistuvaa sapuskaa.

Palvelu, 9-
Palvelu on ystävällistä ja konstailematonta. Ravintolan resurssien niukkuus näkyy toki joskus odotteluna mutta odotella saa joskus HOK:nkin ravintoloissa, joilla pitäisi olla isommat resurssit henkilökunnan palkkaamiseen.

Sisustus ja viihtyisyys, 8
Kortteliravintola voi olla viihtyisä varsin yksinkertaisellakin sisustuksella. Ajattomia huonekaluja, muutama pieni mutta edullinen sisustusyksityiskohta ja toimiva pohjaratkaisu. Ei toimivan ja tunnelmaltaa mukavan kortteliravintolan sisustaminen oikeastaan ole vaikeaa kunhan välttää tunkemasta sinne mitään ihmisiä ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti