torstai 21. huhtikuuta 2011

Ravintola Kosmos

Ravintola Kosmos kuvailee itseään kosmopoliitiksi helsinkiläisravintolaksi ja sitä se onkin. Ravintola Kosmos sijaitsee aiva Stockmannin läheisyydessä osoitteessa Kalevankatu 3. Kosmos on vanhanajan taiteilijaravintola, jossa yhdistyy hyvä ruoka ja rento tunnelma. Hienostelu ei kuulu paikan tavaramerkkeihin.

Ruoka 8-
Ravintola Kosmoksen ruoka on hyvää mutta ravintolan legendaarisesta maineesta ja suosiosta on otettu hinnoittelussa kyllä kaikki irti, mikä hieman laskee hinta-laatu -suhdetta. Kosmoksen keittiö tarjoilee erityisesti monia hienoja kalaruokia, vaikkei paikka leimallisesti mikään kalaravintola olekaan.

Palvelu 8
Kosmoksen palvelua kuvaisi varmaan sana rempseä parhaiten. Palvelu on kosntailematonta ja ehkä hieman kulmikasta mutta toimivaa.

Ulkoasu ja viihtyisyys 8-
Ymmärrän että sisustuksen pieni historiallisuus on osa ravintolan konseptia mutta pieni siistiminen ja terästäminen olisi mahdollista tehdä ravintolan henkeä kunnioittaen.

1 kommentti:

  1. Sain eilen Kosmoksesta katastroofiannoksen: täysin mautonta ja rakenteeltaan mössömäistä ruokaa, riisi oli vetistä puuroa, johon oli sekoitettu (taisivat olla) pakastevihanneksia. Listalla luki, että ruoka on tulista! En koskaan ole missään, edes huoltoasemalla, saanut näin mautonta ruokaa ja palvelua. Samaa annosta yritettiin maustaa jälkikäteen keittiössä, kun sekään ei auttanut tuotiin pöytään maustemössö, jotta voin leikkiä kokkia ja maustaa itse jo täysin jäähtyneen annoksen. Kun sekään ei auttanut, niin tarjoilija väitti jälkeenpäin, että olin itse pyytänyt maustamattoman ruuan. Johan pomppas, hohhoijaa, mitä palvelua! Kuka lähtee ravintolaan ja tilaa mautonta mössöä? Tarjoilja kehtasi vielä laskuttaa tästä katastroofista. Jäipä harvinaisen huonot fiilikset!

    VastaaPoista