perjantai 1. huhtikuuta 2011

Eerikin pippuri - Edelleen mainio kebabravintola

Eerikin Pippuri on hyvä esimerkki siitä, että menestyäkseen ravintolan ei tarvitse olla erinomainen. Jos vuodesta toiseen jaksaa tehdä hieman saman hintaisia paikkoja parempaa ruokaa ja pitää palvelun tason kohtuullisena on menestyksekäs ravintola siinä. Eerikin pippuri on pitkäjänteisesti ollut se Helsingin keskustan hieman parempi kebab paikka ja saanut sillä hyvän maineen.

Ruoka 8
Omassa kategoriassaa eli kebabravintoloiden joukossa Eerikin pippuri on selvästi yksi pääkaupunkiseudun parhaita kebabpaikkoja. Munkkisaaren Ravintola Anin kanssa omat suosikkini kebabpaikoiksi.

Palvelu 8+
En anna kiitettävää arvosanaa millekään paikalle, jossa ei ole pöytiin tarjoilua mutta Eerikin Pippuri saa parhaan mahdollisen mitä ravintola, jossa ruoka tilataan tiskiltä, voi saada.

Ulkoasu ja viihtyisyys 8+
Jälleen kerran kun verrataan muihin kebabpaikkoihin on Eerikin Pippuri valovuoden edellä monia muita alan paikkoja. Eerikin pippuri näyttää paljon enemmän tavalliselta keskihintaiselta ravintolalta kuin kebabpaikalta. Ehkä varsin persoonatonta mutta siistiä ja toimivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti