torstai 7. huhtikuuta 2011

Ravintola Central - Positiivisempi perinteikäs ravintola

Etelä-Helsingissä samoilla kulmilla on kaksi perinteikästä ravintolaa Amigo ja Central. Mielestäni näistä kahdesta Central on kauheasta nimestään ja Restel taustastaan huolimatta viihtyisämpi. Viimeksi asioidessani ravintola oli aivan täynnä ja työvuorossa vain kaksi tarjoilijaa ja olin lähes varma, että tästä tulee pitkä ja hankala illallinen, mutta onneksi ennakkoaavistukseni oli väärä.

Ruoka 8+
Ravintola Centralin ruoka on perinteikästä peruslistan osalta. Lisäksi teemoittain on vaihtuvia teemalistoja. Tällä hetkellä näytti oleva Espanjalainen teemalista. Syömäni kala espanjalaiselta listalta oli positiivinen yllätys Restelin ketjuravintolalta. Kastike oli yllättävän hyvin maustettu ja sopi erinomaisesti ateriaan. Aiemmin peruslistalta syömäni ruuat ovat olleet myös hyviä mutta toki Restelravintoloiden linjan mukaisia takuutuotteita.

Palvelu 8
Ravintola Centralin palvelu toimi yllättävän nopeasti kiireiseenkin aikaan enkä ole oikeastaan koskaan asioidessani saanut huonoa palvelua. Hiljaisempaan aikaan tarjoilijat ovat toki puheliaampia mutta kiireessä asiat hoidetaan tehokkaasti ja asiallisesti.

Ulkoasu ja viihtyisyys 7+
Lähellä olevan Ravintola Amigon tapaan on Ravintola Central kuin menisi ravintolamuseoon tai hyppäisi elokuvaan, johon on lavastettu vanha suomalainen ravintola. Näistä kahdesta etelähelsingin ravintolasta Central on kuitenkin ehkä hieman kotoisampi ja miellyttävämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti