maanantai 8. elokuuta 2011

Colorado - Kampin helppo ja kohtuullinen ruokapaikka

Kampissa Kampin keskuksen läheisyydessä on paljon ravintoloita mutta niiden hinta-laatu suhde ei aina ole aivan parasta mahdollista luokkaa. Kampin Simonkentän Scandic hotellin Colorado ei ole mikään mestariravintola mutta tällä turistien suosimalla alueella se on vähemmän huono kuin monet muut ravintolat.

Ruoka 8 
Kampin Colorado Bar & Grill ruokalista on hyvin yksinkertainen koostuen pääasiassa tex-mex henkeen burritoista, fajitaksista ja lisäksi on burgereita. Ruuat eivät ole mitään kulinaristin nautintoja mutta kohtuullista kuitenkin. Erityismainnan saa tuliseksi mainostettu Burger from Hell, joka totisesti on tulinen.

Palvelu, 9
Reipasta, reilua ja ripeää kuvailisi Coloradon palvelua silloin kun olen itse ravintolassa asioinut. Varoituksen sanana toki se, että olen itse asioinut ravintolassa varsin hiljaisina hetkinä eli en tiedä heikkeneekö taso ruuhkaisempina iltoina.

Viihtyisyys ja ulkoasu, 7+
Tex-mex ravintolan sisustus kuin oppikirjasta "Näin sisustat Tex-Mex -ravintolan". Ruokaterassilta näköala Kampin keskuksen vieressä olevalle aukiolle tuo plussan numeron perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti