perjantai 27. marraskuuta 2015

Shanghai Cowboy - Meksikolaista katuruokaa ja übercocktaileja Mikonkadulla

Shanghai Cowboy nimestä joku saattaisi suunnata maantieteellisen makumatkansa Aasian suunnalle mutta ravintolan keittiön inspiraation lähteet ovat kuitenkin Väli-Amerikassa ja Meksikossa. Shanghai Cowboy sijaitsee entisessä Königin kellarissa, jossa muinoin taisi olla vanhemman väen yökerho. Shanghai Cowboy on luonteeltaan rento ravintola, jonne voi poiketa pelkille cocktaileillekin.

Ruoka 8+
Tänä tylsien ketjuravintoloiden aikana Shanghai Cowboy tarjoaa jännitystä elämään sillä, että parhaimmillaan keittiöstä tulee erittäin onnistuneita annoksia mutta välillä annokset aiheuttavat syöjässään enemmän hämmennystä kuin makunautintoa. Hintataso on juuri ja juuri laadun kanssa samalla viivalla. Ellei kaupungissa olisi niin monia parempiakin meksikolaisia ravintoloita saattaisin kehua enemmänkin.

Palvelu 8
Kun paikan sisustus ja ruoka ovat aika sielukkaita niin palvelulta toivoisi myös samaa. Paikan palvelu on sen oloista, että sitä pyöritetään vaihtuvalla vuokratyövoimalla, joka sinänsä hallitsee asiakaspalvelun perusteet mutta ei välttämättä ole mitenkään sitoutunut paikkaan. Ehkä näin ei ole mutta kovin etäinen fiilis jää.

Viihtyisyys 9+
Meksikolaiseen ravintolaan sopivan karu ja outo sisustus. Tilaa joku voisi pitää sokkeloisena mutta itse pidän siitä, että paikka ei ole avointa hallia, jossa kaikkien naapuripöytien keskustelut kuuluvat koko ravintolalle.

Yhteenvetona viihtyisä mutta ei mikään lempiravintolani Helsingissä. Milloin ehkä menisin seuraavan kerran? Esimerkiksi työporukalla, jos pitäisi saada rento ravintola, jossa osa syö ja osa nauttii vain juomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti