maanantai 30. toukokuuta 2011

Ravintola Viola - Ehkä hieman parempi hotelliravintola merellisessä ympäristössä

Ravintola Viola on Radisson Seaside -hotellin alakerrassa Helsingin Hietalahdessa sijaitseva ravintola. Yleensä hotelliravintolat eivät tarjoa parasta hinta-laatusuhdetta mutta Ravintola Viola ei ole tässä suhteessa niin huono kuin monet muut hotelliravintolat.

Ruoka 8+
Ravintola Violan ruokalista on ehkä hieman monipuolisempi ja kunnianhimoisempi kuin monien muiden ketjuravintoloiden. Peruslistan lisäksi on tarjolla vaihtuvia teemalistoja. Ainakin eilen tarjolla oli parsalista erikoislistana. Vaikka mistään gourmet paikasta ei ole kyse ruokaan on keittiässä kuitenkin panostettu kohtuullisesti.

Palvelu 9
Ravintola Violassa olen asioinut ehkä nelisen kertaa ja joka kerralla palvelu on ollut toimivaa ja asiallista. Parhaimmillaan jopa iloista ja erittäin sympaattista.

Ulkoasu ja viihtyisyys 8
Hotelliravintolan paineet miellyttää kaikkia näkyvät tästä ravintolasta toki kovasti. Kaikki valinnat on tehty ajatellen sitä, että ne eivät ketään ärsyttäisi ja lopputuloksena on toimiva mutta tylsähkö ravintolasali. Lapsiperheet osannevat arvostaa leikkipaikkaa lapsille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti