sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ravintola-arvostelu: Ravintola Gaijin

Odotukset Ravintola Farangin perusteella tätä MasterChef-tuomari Tomi Björckin ja Matti Wikbergin uutta modernia Pohjois-Aasialaista ruokaa tarjoileva ravintola Gaijinia kohtaan olivat kovat. Onneksi voin todeta, että en joutunut pettymään tässäkään ravintolassa ja uusi Ravintola Gaijin on upeasti onnistunut ravintolauutuus.

Ruoka 9,5
Samojen pitäjien ravintolan perusteella odotin ruualta paljon ja onneksi en joutunut pettymään. Ainakin ensimmäisen käyntikertani ja nauttimani Gaijin Menun perusteella ruoka on erinomista ja keittiö toimiin niin kuin pitääkin. Kymppiin ruoka ei nouse oikeastaan yhdestä ainoasta syystä. Syömäni Gaijin Menu juomasuosituksineen oli erittäin onnistunut mutta puuttuiko siitä ehkä kuitenkin se jokin piste sinne i:n päälle. Menun viimeinen pääruoka ennen jälkiruokaa oli sinänsä onnistunut mutta olisin toivonut sen nousevan vielä jotenkin menun aiempien ruokien yläpuolelle ikään kuin kruunaamaan makunautintoa. Nyt menu toimi hyvin alusta alkaen mutta se olisi kaivannut vielä yhden huippukohdan kruunuksi kokonaisuuden päälle.

Palvelu 10
Etukäteen arvelin Gaijinin ruuan olevan erinomaista mutta palvelu oli suurempi kysymysmerkki. Palvelu yllätti tälstä osin positiivisesti. Ravintolan henkilökunta oli mitoitettu ja opastettu jo alkuvaiheessa varsin hyvään palveluun ja uskon, että kun homma hioontuu tästä tulee timanttinen palvelukokonaisuus.

Ulkoasu ja viihtyisyys 10-
Ravintola Gaijinin intiimisti sijoitellut pöydät ovat toki herkkiä epämiellyttävän pöytäseurueen osumisesta viereen mutta muutoin pidin ravintolan yksinkertaisesta mutta tarkkaan harkitusta tyylivalinnasta.

1 kommentti:

  1. Ravintola Gaijinin kokki Kristian Perkola muuten kisaa Subin Top Chef ohjelmassa.

    http://julkisuuteen.blogspot.com/2012/01/kristian-perkola-top-chef.html

    VastaaPoista