keskiviikko 16. elokuuta 2017

Ravintola Werner kokemuksia

Ravintola Werner on Bulevardilla vanhassa Werner Söderströmin talossa sijaitseva ravintola. Hintatasoltaan Werner on siellä kalliimmassa päässä paikoista, joihin kuitenkin vielä mennään omalla rahallakin. Yleisilmeeltään ravintola on siisti ja yksinkertaisen skandinaavinen. Alla tarkemmin kokemuksia ravintola Werneristä.

Ruoka, 9+
Alkuruuat, pääruuat ja jälkiruuat kaikki tasapainoisia kokonaisuuksia. Ravintolan juttuna on avotulella grillaaminen eli painotus on ymmärrettävästi kaloissa ja lihoissa. Pääruokien hinnat vaihtelevat 23-36 euron välillä eli toki tällä hintaa niiltä tuleekin jo odottaa laatua. Arvionnin kannalta olisi kiva kun voisi nostaa esiin yksityiskohtia mutta oikeastaan paikan teki hyväksi se, että oikeastaan kaikki oli keskimääräistä parempaa. Ei unohtumattomia huippuhetkiä mutta ehdottoman maukkaita kaikki.

Palvelu, 9-
Palvelussa ravintola Wernerissä on yritystä mutta toteutus ei ole yhtä tasalaatuista salissa kuin keittiössä. Jos ruuat olivat tasaista 9+ tasoa kauttaaltaan, palvelussa sen sijaan oli huippuhetkensä ja vaivaannuttavat tilanteensa. Keskiarvo kallistuu kuitenkin positiivisen puolelle. Erityisesti kannattanee mainita, että viinisuosituksia pidin hieman erikoisina mutta loppujen lopuksi sieltä saatii yhteistuumin valittua sopiva viinikin pöytäseurueellemme.

Viihtyisyys, 9-
Viihtyisyyteen vaikuttaa ravintola Wernerissä merkittävästi mihin aikaan vierailet ja miten täynnä ravintola on. Ravintola on sinänsä erittäin siisti ja vaalean tyylikäs mutta pöydät ovat tiiviisti ja suosittuina ajankohtina ravintola Werner ei ole paikka, jonne kannattaa mennä käymään intiimejä keskusteluja tai juttelemaan liikesalaisuuksia. Jos liian lähellä olevat naapuripöydät kammostuttavat, ei kannata mennä ravintola Werneriin, kun se on täynnä.

Menisinkö uudestaan? ehkä, joo ihan jees. Tuliko vierailulla tunne, että tänne on pakko päästä uudestaan? ei oikeastaan. Aika näyttää riittääkö ravintola Wernerin suoritus houkuttelemaan asiakkaita pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti