keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ravintola Meche - Ravintola Mechelininkadulla

Oman kuvailunsa mukaan Ravintola Meche on kortteliravintola ja alueen kantakapakka. Ravintolaan on sen oman mainsolauseen mukaan helppo tulla viinille, pienelle naposteltavalle töiden jälkeen, tapaamaan ystäviä tai nauttimaan puheensorinan täyttämää illallista. Osittain tämä onkin totta mutta loppujen lopuksi ravintolan haastava hinnoittelu tekee siitä oikeamman ja hienomman ravintolan kuin mitä mainospuheet kertovat.

Ravintola Meche arvostelu, ruoka 9+
Antaisin ravintola Mechen pääruuille jopa paremmankin arvosanan mutta alkupalojen joukossa olen saanut sekä erinomaisia onnistumisia että ihmeellisiä floppeja. Siksi kymppi ei tule tämän ravintolan kanssa kyseeseen. Kokonaisuuteena kuitenkin hyvää tasoa.

Ravintola Meche arvostelu, palvelu 8+
Ravintola Meche ei useinkaan paikalla käydessäni ole ollut läheskään täynnä ja henkilökunnalla olisi kaiken järjen mukaan pitänyt olla hyvin aikaa keskittyä asiakkaaseen mutta siltä ei aina ole näyttänyt. Toki perusasiat pavelussa ovat toimineet mutta jotenkin asiakkaana on jäänyt kuva, että pöydässä asiakkaan luona käynti on ollut liian usein tarjoilijalle välttämätön paha, joka on pitänyt hoitaa jonkun muun homman välissä.

Ravintola Meche, viihtyisyys 8+
Ravintola Mechen sisustus on ehkä se osa, jossa mainostettu kortteliravintolamaisuus tulee eniten esiin. Tumma yleisvaikutelma ei ole kuitenkaan synkkä sillä ikkunapinta-alaa ja peiliä on paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti