tiistai 22. tammikuuta 2013

Korealainen ravintola Helsinki arvostelu - Korea House - Helsingin ainoa korealainen ravintola

Korea House lienee Helsingin ja mahdollisesti koko Suomen ainoa korealainen ravintola. Korealainen ruoka on mausteista mutta ei välttämättä mitenkään suuta polttavan tulista eli maustekammoisillekin löytyy korealaisesta ravintolasta syötävää. Hintatasoltaan korealaiset ravintolat ovat yleensä kohtuullisia ja niin myös Korea House. Toki paikkakin on hieman jo parhaita päiviään nähnyt mutta toki siistissä kunnossa pidetty. Korea Housea pidetään selvästi yllä ahkeralla ja kunnianhimoisella työllä.

Korea House arvostelu, ruoka 9
Korea Housen ehdottomasti paras puoli on ruoka. Sijainniltaan, tiloiltaan ja palvelultaan se on keskikastin yläpuolelle asettuva aasialainen ravintola mutta ruoka nostaa sen selvästi keskikastin yläpuolelle hintatasoonsa nähden. Korea Housen pääruuat maksavat 15-20€ ja ovat hintansa arvoisia. Take away -annoksina korealaista ruokaa saa tätäkin edullisemmin.

Palvelu 8+
Korea Housen palvelusta ei oikeastaan ole hirveä erityistä sanottavaa. Minusta se kuuluu aasialaisten ravintoloiden parempaan ryhmään muttei ole koskaan herättänyt suuria tunteita suuntaan tai toiseen.

Viihtyisyys 8+
Tila on toki hieman vanha mutta siistinä pidetty ja ravintolasali sopii teemaltaan hyvin ravintolan hintatasoon ja tyyliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti