keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Cheng Long - Pieni kiinalainen ravintola Mäkelänkadulla

Cheng Long on pieni kiinalainen ravintola Mäkelänkadulla. Ravintolan ulkonäkö ei varsinaisesti houkuttele mutta paikan ruoka on parempaa kuin nuhjainen ulkoasu ja pienet tilat antaisivat ymmärtää. Lounasaikaan Cheng Longissa on noutopöytä ja asiakkaita jonoksi asti. Kokonaisuutena Cheng Long on halpojen kiinalaisten ravintoloiden keskitasoa parempi paikka.

Ruoka 9
Cheng Longin ruoka on halpiskiinalaisten parempaa osastoa. Jopa lounaspöydän ruokiin on ajoittain saatu vahvaa makua. Hintatasoonsa nähden hyvää ruokaa. Erikoisuutena lounasaikaan sushipöytä 0,50€ lisähintaan kiinalaisen ruuan alkupalaksi.

Palvelu 8
Palvelu on energistä ja tottumattomalle suomalaiseen makuun ehkä hieman liiankin aktiivista mutta pienissä tiloissa isoilla asiakasvolyymeillä tämä lienee välttämätöntä paikan toimivuuden kannalta.

Viihtyisyys 7
Paikka on pieni eikä erityisen viihtyisäksi sisustettu mutta tällä hintatasolla halpiskiinalaiselta ei voi tietysti paljoa odottaa.

1 kommentti:

  1. aivan suurenmoine pieni kiinalainen ravintola. Asiakaspalvelu 10 . ruoka 10. tilat ovat pienet mutta tällä hetkellä tehdään remonttia joten paranaa. Suosittelen erityisesti kaikille . Saa mukaan ruan . Upea kokemus. kaikki arvosant 10

    VastaaPoista