torstai 2. elokuuta 2012

Ristorante Monte Etna - Yllättävän kiva italialainen ravintola Sörnäisten kurvissa

Monte Etna on italialainen ravintola Sörnäisten kurvin ulkokaarteessa. Monte Etna on edullisempi mutta kuitenkin siisti ja valoisa italialainen ravintola. Kiireisintä aikaa Monte Etnassa näyttää olevan lounasaika mutta myös iltaisin Monte Etna tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan hyvää ala carte -listaa.

Ruoka 9-
Ristorante Monte Etna tarjoaa hintaansa nähden erittäin hyvää italialaista ruokaa. Oikeastaan ruuan laadussa en ole muutamalla vierailulla löytänyt moittimista mutta parempaan arvosanaan ruokalista voisi olla omintakeisempi. Nyt kuvailisin Monte Etnaa hyväksi "perusitalialaiseksi".

Palvelu 9-
Monte Etnan palvelu on aina ollut hyvää ja suhteellisen ripeää mutta kuitenkin aika standardinomaista.

Viihtyisyys 9+
Ristorante Monte Etna on kirjaimellisesti Sörnäisten kurvin metelin ja boheemiuden yläpuolella toisessa kerroksessa. Valoisa ja vaaleasti sisustettu tila on viihtyisä mutta ehkä aavistuksen persoonaton.

2 kommenttia:

  1. Monte Etna on nykyään valitettavasti Madame Kurvi ja ruokatarjoilun sijaan painopiste on siirtynyt juomapuolelle. En suosittele enää ruokailuun.

    VastaaPoista
  2. Söin edullisen ja maittavan lounaan Monte Etnassa. Paikka on siisti ja palvelukin kohteliasta, mutta raivostuttavaa, ettei tarjoilija puhunut sanakaan suomea! Onko liikaa vaadittu, että Suomessa saisi palvelua suomen kielellä?! Täydellistä suomen kielen taitoa en tarjoilijalta toki vaadi, mutta mikä siinä asiakaspalvelun perusfraasien opettelussa muka on niin vaikeaa? Seuraavan kerran kyllä vastaan uhallakin vain suomeksi, vaikka tarjoilijat kuinka jääräpäisesti puhuisivat englantia. Maassa maan tavalla!

    VastaaPoista