tiistai 22. toukokuuta 2012

Boulevard Social - Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola

Televisiosta MasterChef-tuomarina ja omasta Tomin Keittiössä -ohjelmasta tunnettu Tomi Björck on varmaankin yksi tämän hetken kuumimmista suomalaiskokeista. Siksi Tomi Björckin ja Matti Wikbergin uusi ravintola Boulevard Social kiinnosti niin paljon, että kävin tutustumassa siihen eilen sen ollessa auki ensimmäistä päivää. Viralliset avajaiset Boulevard Socialissa ovat vasta perjantaina mutta ravintola on auki jo arkipäivinä rajoitetulla listalla. Eilen maanantaina tarjolla oli vain drinkkejä ja pari valmista menukokonaisuutta.

Boulevard Social tarjoaa sekä keittiön että baarin aivan samojen omistajien edellisen ravintolan Gaijinin vieressä. Boulevard Social tarjoaa Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden puhtaita, perinteisiä makuja kekseliäällä tavalla yhdisteltynä, lupaa Boulevard Socialin esittely.

Boulevard Social oli sisustettu selvästi naapuristaan Gaijinista poikkeavaksi mutta sama yksinkertainen tyylikkyyden tavoittelu oli sisustuksessa läsnä. Varsinaisia ruokia ei vielä eilen siis päässyt maistelemaan mutta tarjolla ollut menu ja netissä oleva Boulevard Socialin ruokalista lupaavat paljon. Hintatasoltaan ravintolauutuuden pääruuat ovat 20-30€.