tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ravintola Bravuria arvostelu - Kohtuullista ruokaa ankeassa sisustuksessa

Ravintola Bravuria on Helsingin Kampissa aivan Kampin ostoskeskuksen vieressä sijaitseva ravintola. Bravurian konseptina on olla hieman parempaa nopeaa ruokaa. Bravuriaan tullessa asiakkaat saavat henkilökohtaiset kortit ja voivat näillä käydä tilaamassa ja noutamassa ruokaa ja juomaa. Baaritiskin lisäksi ruokatilauksille on kaksi pistettä pasta- ja pizzakokit.

Ruoka 8+
Söin itse Bravurian pizzan ja seuralaiseni pastan. Molemmat olivat hintaansa nähden kohtuullisia ja täyttivät ne makuvaatimukset mitä tällaisesta hieman nopeamman itsepalvelun paikalta voi odottaa kohtuudella. Ruoka ei mielestäni Helsingin keskustan paikaksi ole kallista mutta erilaiset lisukkeet ja juomat olivat mielestäni varsin kalliita ja nostavat äkkiä kokonaislaskua.

Palvelu 8
Ripeää, asiallista jopa välillä ystävällistä. Vierailin tosin hieman hiljaisempaan aikaan ja mietin mitenköhän henkilökunta täällä pärjää ruuhka-aikoina sillä miehitys oli aika niukka.

Viihtyisyys 5
Kuvittele mielessäsi Varsovan isoimman peruskoulun jättimäinen kouluruokala, jonne on järjestetty sisustuskilpailu niin, että paikalliset sisustusopiskelijat ovat saaneet kukin pikkubudjetilla sisustaa kouluruokalaa ravintolaksi. Mataluutensa vuoksi hieman ahdistavan hallimaisen tilan katon maalaaminen mustaksi ei minusta ole ollut ihan paras ratkaisu.